Usage of BILINER in hydromineral healing establishments

ESOPHAGUS
Hyperacidity, heartburn

NASAL CAVITY
Inhalation, mucus dissolution

LIVER
Metabolism processes, swelling, gout

BRONCHI
Inhalation, mucus dissolution

STOMACH
Acidification, reduction of gastric acid formation

GALLBLADDER
Bile stones

BLADDER
Reduction in urine acidity

JOINTS
Improving metabolism

Drinking cure of BILINER

0.1 to 0.4 liter (1/2 to 2 glasses of Bílinské kyselky) in the morning on an empty stomach or in the evening before bedtime. Using 0.2 to 0.5 liters during or after meal has a beneficial effect on digestion. Reduces unpleasant heartburn after consuming heavy foods, wine and coffee.

Inhalace Bílinské kyselky

BILINER dissolves the mucus in bronchi and nose

BILINER is one of the most valuable natural sources suitable for inhalation. For inhalation, highly mineralized spa waters are the most used. As many studies have confirmed, it can gently remove the airway mucosa (such as a stuffy nose) while helping to dissolve mucus.

Bílinská blahodárně působí pálení žáhy

Bílinská kyselka a reflux

Bílinská kyselka je také velmi oblíbena u lidí trpící pálením žáhy, neboť již v průběhu jídla podávaná, účině zabraňuje tomuto nepříjemnému jevu dvojím působením. Okamžitým anacidním efektem a poté působením na tvorbu žaludečních kyselin.

Bílinská kyselka a doplnění minerálů

Bílinská v horkém počasí, v náročných výrobních procesech a při sportu

Spojení a kombinace solí v Bílinské kyselce obsažených, účinně působí v řadě případů, kde by se jednotlivé složky jinak neosvědčily. Při každodenním pití uspokojí denní potřebu našeho organizmu – dodá mu v 1 – 1,5 litru vody 10 – 15 gr minerálních látek, jako jsou např. vápník, fosfor, železo, draslík, sodík či hořčík.

Bílinská a odkyselení organizmu

Snížení kyselosti krve a moči

Terapeutické účinky alkalických minerálních vod v lázeňství jsou známé po staletí. Bílinská kyselka je vynikající reprezentant dietetického nápoje, který v sobě pojí příjemné osvěžující vlastnosti perlivé vody a pozitivní vliv na zažívací procesy. Po staletí doporučováno v těhotenství.